Liz

Padmos

Liz Padmos
Mijn Filosofie

Ik sta voor je klaar
Ik luister naar je

Ik ben altijd al op zoek geweest naar de invulling van mijn ondernemingsdrang. Vanaf mijn 22e ben ik actief in de zorg als verzorgende. De afgelopen 25 jaar heb ik dan ook alle soorten en maten voeten mogen zien en ontdekken. Dit is de reden om mijn ervaring met zorg uit te breiden als medisch pedicure.

Voeten gebruiken we van af het eerste moment. Soms intensief en soms in rust. Het is een belangrijk vervoersmiddel die je goed moet verzorgen. 

Ik vindt het belangrijk om klaar staan voor de zorg van mijn cliënten, om ze op te vrolijken en een luisterend oor te zijn. Mijn werkzaamheden in de zorg en als pedicure heb ik altijd met veel passie en een grote mate van inzet en flexibiliteit voltooid. 

Behandelinformatie

Hieronder vindt u extra informatie over diverse behandelingen

Nagel reparatie

U heeft een kapotte nagel

Nagel regulatie

Bij ingegroeide nagels

Orthese techniek

Ontlasten van drukplekken

Vilt-
therapie

Directe ontlasting drukplek

Medisch pedicure

Specialistische behandeling
Apparatuur

Wij werken uitsluitend met professionele middelen. Onze apparatuur wordt meerdere keren per jaar gecontroleerd en indien nodig worden onderdelen vervangen. 

De gereedschappen die nodig zijn voor uw pedicurebehandeling worden na iedere behandeling professioneel gereinigd. Zo bent u zeker van een veilige pedicurebehandeling

Voetzorg Rijnstad behandelkamer met stoel en apparatuur en pedicure producten

De salon

De salon is gevestigd op de eerste verdieping en heeft daardoor veel privacy