Professionele pedicure behandelingen

Medisch pedicure behandelingen in Arnhem

Intake

Uw eerste (medisch) pedicure behandeling met een blauwdruk en behandelplan. Uw nagels worden geknipt en verzorgd, likdoorns, ingegroeide teennagels en eelt worden behandeld.

Met deze complete pedicure behandeling lopen uw voeten weer als nieuw.

Behandeling tijdsduur: 60 minuten.

Classic Pedicure behandeling

Uw nagels worden geknipt en verzorgd, likdoorns, ingegroeide teennagels en eelt worden behandeld.

Met deze complete pedicure behandeling lopen uw voeten weer als nieuw.

Behandeling tijdsduur: 45 minuten.

Basis Pedicure behandeling

Uw nagels worden geknipt en verzorgd, samen met een deelbehandeling voor likdoorns, ingegroeide teennagels of eelt. Uw voeten worden ingesmeerd met een heerlijke voetencrème.

Met deze pedicure behandeling verzorgt u uw voeten optimaal.

Behandeling tijdsduur: 30 minuten.

Nagel behandeling

Uw nagels worden door een gediplomeerde professionele pedicure geknipt en verzorgd, bijna ingegroeide teennagels worden behandeld met copoline. Uw voeten worden ingesmeerd met een heerlijke voetencrème.

Met deze pedicure behandeling zitten uw schoenen en sokken weer heerlijk.

Behandeling tijdsduur: 20 minuten.

Gelnagels plaatsen

Uw voeten worden gedesinfecteerd, de natuurlijke nagel wordt in model gefreesd , gereinigd en licht opgeruwd zodat de gellak goed blijft zitten.

Na deze pedicure behandeling bepaal je of je voor een French pedicure gaat, een roe nagelbed, een wit randje, of naturel nagels.

Behandeling tijdsduur: 45 minuten.

Maatwerk pedicure behandeling

Een maatwerk (medisch) pedicure behandeling gericht op herstel van uw voeten. Gepersonaliseerde en professionele pedicure behandelingen na de eerste intake is mogelijk. Samen met de gediplomeerde medisch pedicure stellen we voor een bepaalde periode een maatwerk behandelplan vast en worden de kosten vooraf met u besproken. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Voetbad

Verwen uw voeten met een voetbad en geef je voeten à la minute een verkwikkende oppepper. Met professionele voetverzorging producten om pijnlijke voeten te verwennen. Alleen in combinatie met een pedicure behandeling.

Behandeling tijdsduur: 10 minuten.

Shoefresh schoenbehandeling

Als onderdeel van een effectieve behandeling van voetschimmel en kalknagels kiest u voor Shoefresh. Voorkom (her)besmetting door schimmels en bacteriën uit je eigen schoenen met de Shoefresh schoenverfrisser. Vraag hier naar na tijdens uw pedicure behandeling.

Behandeling tijdsduur: 5 minuten

Een afspraak maken

feet-foot-paint-painting

Arnhem als pedicure verzorgingsgebied

Ik wil als pedicure in Arnhem dicht bij mijn cliënten aanwezig zijn, hierdoor hanteer ik als medisch pedicure de regio Arnhem als verzorgingsgebied. Ik werk ook als ambulant pedicure met een vaste prijs. U kunt ook een pedicure afspraak plannen op onze locatie, onze salon is gevestigd in Arnhem Zuid, in de wijk Malburgen.

Verzorgingshuis in Arnhem

Woont u in een huis van een zorg verlenende instantie, een verzorgingshuis, verpleeghuis of een woonzorglocatie en bent u slecht ter been? Ik kom bij u thuis om uw voeten als medisch pedicure te behandelen. Het verzorgingsgebied is Arnhem voor alle professionele pedicure behandelingen.

Medisch pedicure behandeling

Voetzorg Rijnstad biedt diverse Medisch pedicure behandelingen voor diverse doeleinden. Heeft u last van eelt, likdoorns of kloven maak dan vrijblijvend een afspraak voor een pedicure behandelplan. Alle professionele pedicure behandelingen kunnen ook bij u thuis worden uitgevoerd.

Alle professionele pedicure behandelingen kunnen ook bij u thuis worden uitgevoerd.

Meer pedicure in Arnhem

Het knippen van uw nagels, ingroeiende teennagels of mooie stralende nagels met Gellak.
Maak een afspraak bij Voetzorg Rijnstad voor uw pedicure behandeling in Arnhem.
Maak kennis met

Gel nagels

ONtdek
Gelnagels

Gelnagels zijn meest natuurlijke vorm van kunstnagels. Ze worden gebruikt voor versteviging van natuurlijke nagels. Gel is een  stofje wat op een nagel wordt gelakt, door middel van UV-lamp hard het uit. Gel is er in vele kleuren. Wens je verstevigende gelnagels, dan wordt de gel alleen op de nagels aangebracht. 

beautiful-female-legs-with-pedicure-tools-empty-AVRNZWC.jpg
manicure-process-SA4U7EM.jpg
Hoe worden gelnagels door de pedicure van Voetzorg Rijnstad aangebracht?

De voeten worden gedesinfecteerd, de nagel wordt gevijld, gereinigd en licht opgeruwd zodat de gel goed blijft zitten. Hierna bepaal je wat voor nagel je wil Dan wordt de gel aangebracht en per laag enkele minuten onder LED/UV gehouden. Zo hardt de gel uit. De plak laag wordt verwijderd en de nagel wordt in model gebracht. Als laatste laag een blanke gel laag of kleur/ glittergel laag aangebracht, of een nail airt print. Na de behandeling worden nagelriemen en voeten voorzien van  verzorgende olie.

Wat zijn de voordelen:
hands-of-a-woman-with-dark-red-manicure-and-nail-P5VNS4S.jpg
Maak kennis met

Gel nagel behandeling

beautiful-female-legs-with-pedicure-tools-empty-AVRNZWC.jpg
Wat zijn

Gelnagels

Gelnagels zijn meest natuurlijke vorm van kunstnagels. Ze worden gebruikt voor versteviging van natuurlijke nagels. Gel is een stofje wat op een nagel wordt gelakt, door middel van UV-lamp hard het uit. Gel is er in vele kleuren. Wens je verstevigende gelnagels, dan wordt de gel alleen op de nagels aangebracht.

manicuring-nails-P22ZCM6.jpg

Hoe worden gelnagels door de pedicure van Voetzorg Rijnstad aangebracht?

Bij de start van de pedicure behandeling worden de voeten worden gedesinfecteerd. Hierna word de nagel gevijld, gereinigd en licht opgeruwd zodat de gel goed blijft zitten. Hierna bepaal je wat voor nagel je wil. Dan wordt de gel aangebracht en per laag enkele minuten onder LED/UV gehouden. Zo hardt de gel uit. De plak laag wordt verwijderd en de nagel wordt in model gebracht. Als laatste laag een blanke gel laag of kleur/ glittergel laag aangebracht, of een nail airt print. Na deze pedicure behandeling worden nagelriemen en voeten voorzien van verzorgende olie.

hands-of-a-woman-with-dark-red-manicure-and-nail-P5VNS4S.jpg

Wat zijn de voordelen van gelnagels?

Uitleg gelnagels

group-of-women-on-manicure-procedure-beauty-salon-2KEWBEZ.jpg
Video afspelen