Liz

Padmos

Liz Padmos

Mijn werkwijze als medisch pedicure

Als medisch pedicure in Arnhem sta ik altijd voor je klaar
Ik luister altijd eerst naar je voordat de behandeling begint.

Ik ben altijd al op zoek geweest naar de invulling van mijn ondernemingsdrang. Vanaf mijn 22e ben ik actief in de zorg als verzorgende in Arnhem. De afgelopen 25 jaar heb ik dan ook alle soorten en maten voeten mogen zien en ontdekken. Dit is de reden om mijn ervaring met zorg uit te breiden als medisch pedicure in Arnhem.

Voeten gebruiken we van af het eerste moment. Soms intensief en soms in rust. Het is een belangrijk vervoersmiddel die je goed door een pedicure moet laten verzorgen.

Ik vindt het belangrijk om als medisch pedicure klaar te staan voor de zorg van mijn cliënten, om ze op te vrolijken en een luisterend oor te zijn. Mijn werkzaamheden in de zorg en als medisch pedicure heb ik altijd met veel passie en een grote mate van inzet en flexibiliteit voltooid.

Behandel informatie

Hieronder vindt u extra informatie over diverse professionele pedicure behandelingen in Arnhem

Nagel reparatie

U heeft een kapotte nagel

Nagel regulatie

Bij ingegroeide nagels

Orthese techniek

Ontlasten van drukplekken

Vilt-
therapie

Directe ontlasting drukplek door vilttherapie

Medisch pedicure

Specialistische behandeling

Pedicure apparatuur

Wij werken in onze pedicure salon in Arnhem uitsluitend met professionele middelen. Onze apparatuur wordt meerdere keren per jaar gecontroleerd en indien nodig worden onderdelen vervangen.

De gereedschappen die nodig zijn voor uw pedicure behandeling worden na iedere behandeling professioneel gereinigd. Zo bent u zeker van een veilige pedicurebehandeling.

Voetzorg Rijnstad behandelkamer met stoel en apparatuur en pedicure producten
Voetzorg Rijnstad behandelkamer met stoel en apparatuur en pedicure producten.

De pedicure salon

De pedicure Salon in Arnhem Zuid (Malburgen) is gevestigd op de begane grond van de Akkerwinde. U als client heeft hierdoor veel privacy. De salon is goed bereikbaar.